Rekisteröimisohjeet

From wikitammi

Rekisteröityminen Isotammi-palveluun

Avaa palvelu nettiosoitteessa https://isotammi.net/. Tervetuloa-sivu avautuu englanniksi. Vaihda halutessasi palvelun kieleksi suomi tai ruotsi sivun oikeassa yläkulmassa olevassa valikossa "Suomeksi - På svenska - In English". Kielen voi vaihtaa uudelleenkin. Huomaa, että kielikäännöksissä voi olla puutteita. Isotammi-tiimi on iloinen, jos ilmoitat havainnoistasi ja toiveistasi rekisteröitymisen jälkeen "Viesti toimistoon" valinnalla.

Tämä ohje noudattaa suomenkielistä käyttöliittymää.

Tervetuloa-sivun keskellä on Kirjaudu sisään -laatikko. Jatka siitä Liity -painikkeella. Sitten kun olet rekisteröitynyt käyttäjä, jatkat Kirjaudu sisään -painikkeella.

Liity Isotammeen -sivun yläosassa on kaavio, joka kertoo liittymisen vaiheet. Tässä 1. vaiheessa odotamme sinun täyttävän lomakkeen tiedot. Niistä välttämättömiä ovat nimi, sähköposti ja SSS:n jäsenyystieto. Antamasi sähköpostiosoite liitetään rekisteröitymiseesi. Jos sinulla on useita sähköposteja, anna siis tässä se sähköpostisi, jolla käytät Isotammi-palvelua.

Muut tiedot antavat meille taustatietoja sinusta. Pyydämme niitä, jotta ymmärrämme paremmin käyttäjäkunnan profiilia ja jos tarvitset joskus kohdennettua tukea.

Send request -painikkeesta lähetät hakemuksesi meille 2. vaihetta varten. Tarkistamme jäsenyytesi ja jos olet Viesti -kentässä kysynyt jotain, hankimme siihen vastauksen. Saat vahvistuksen hyväksymistäsi meiltä sähköpostilla. Sähköpostissa on Vahvista tili linkkki. Sen jälkeen voit siirtyä rekisteröitymään. Se tapahtuu edellä käsitellyn sivun 3. laatikossa olevasta Rekisteröidy -linkistä. Anna siinä sama sähköposti ja haluamasi käyttäjtunnus ja salasana. Käyttökielikin valitaan tässä, sen voit myöhemmin muuttaakin vapaasti. Rekisteröidy -painike päättää tämän vaiheen.

Siirry Sisäänkirjautumiseen